Privacy policy
Bababoon Games verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Middels deze Privacy Policy leggen we uit welke persoonsgegevens Bababoon Games verzamelt en waarom, op welke wijze Bababoon Games jouw persoonsgegevens gebruikt en verwerkt.

Het uitgangspunt daarbij is dat persoonlijke informatie die je aan Bababoon Games verstrekt (via deze website, per telefoon, per e-mail, per post of mondeling) vertrouwelijk wordt behandeld en niet wordt gedeeld met andere partijen (tenzij je daar toestemming voor hebt gegeven.)

Wat wij verwerken
Deze persoonsgegevens verwerken wij:
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • IP-Adres
  • Vestigingsplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens
  • Functietitel
  • Informatie over de contactgeschiedenis
  • Gegevens over je activiteiten op onze website

Waarom verwerking persoonsgegevens?

Wettelijke verplichtingen
Een gedeelte van de gegevensverwerking, komt voort uit wettelijke verplichtingen.

Onze dienstverlening, marketing en acquisitie (werving)
Natuurlijk willen wij onze (potentiƫle) klanten goed van dienst zijn, een goede communicatie is daarom belangrijk. Daarom verwerken wij persoonsgegevens in onze klantenadministratie en slaan we aantekeningen van gevoerde gesprekken op. Denk hierbij aan informatie die we gebruiken om offertes uit te brengen, of aan informatie die als input dient voor het nabellen van een lead of prospect.

Surfgedrag op onze website, IP-Adres, Cookie ID gebruiken we om onze website te kunnen verbeteren en daarmee de kans op nieuwe klanten via de website te vergroten. Een tweede reden is om op de juiste plekken de juiste (lees relevante) advertenties te tonen via Google Adwords (Google adverteren), Facebook, LinkedIn, Instagram en andere online advertentie platformen.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bababoon Games. En je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou opgeslagen hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt Bababoon Games een verzoek tot inzage, wijziging, verwijderen, gegevensoverdracht en/of intrekking van je toestemming per email.

Klacht indienen
Natuurlijk nemen wij de privacywetgeving serieus. Toch kan het (helaas) voorkomen dat je het vermoeden hebt dat wij (onbedoeld) niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving. In dat geval horen wij dat graag van je en nemen we jouw berichtgeving uiterst serieus.

Het is ook mogelijk om een klacht in te dienen bij de AP (Autoriteit Persoonsgegevens). Ook kun je de AP inlichten via deze link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Bewaartermijnen van jouw persoonsgegevens
Wij zullen jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaren. De termijn waarin we jouw gegevens bewaren is met name verbonden met het doel waarvoor de gegevens zijn ontvangen of zijn verzameld. Ook kunnen wettelijke verplichtingen een rol spelen.

De grondslagen voor het verwerken van jouw persoonsgegevens
De grondslagen waarvoor wij persoonsgegevens verwerken zijn: wettelijk plicht, het maken en beheren van overeenkomsten, het voeren van een klantenadministratie en het mogelijk maken om contact te kunnen opnemen met klanten, leads en prospects. Ook verwerken we sommige gegevens, maar dan alleen met jou toestemming, het gaat in die gevallen vooral over online tracking methoden.

Derde ontvangers
We werken samen met andere bedrijven om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, dit zijn verwerkers. Zo werken we samen met TransIP voor Hosting en cloud diensten, Gillz voor app development en Google voor Google Analytics. Deze bedrijven verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de opdracht van Bababoon Games.

Het kan voorkomen dat we via de wet verplicht zijn om persoonsgegevens aan derden te geven, denk hierbij aan de belastingdienst.

Made on
Tilda